Over ons

Wil de Krom is in juli 1979 afgestudeerd als instructeur bedrijfsleider aan het Nederland Hippisch centrum te Deurne, waarna hij daar nog enkele jaren als docent heeft gewerkt. Naast zijn werkzaamheden aan het hippisch centrum is hij lange tijd als instructeur werkzaam geweest, voor zowel spring- als dressuur instructie.

Wil is zelf ook met vele paarden in de dressuur en springsport uitgekomen op nationaal niveau. Veel van deze paarden heeft hij tot nationaal niveau gereden, waarna deze werden verkocht.

Naast de wedstrijdsport hield hij zich ook bezig met zadelmak maken en africhten van paarden op verschillende niveau’s dressuur en springen.

Trots is hij nog steeds op het feit dat ze hem in die tijd met regelmaat verzocht hebben om naar Wenen te verhuizen, om te komen rijden voor de Spaanse rijschool.

Nadat Wil om medische reden moest stoppen met het rijden, heeft hij zich meer toegelegd op de in- en verkoop van paarden en pony’s. Samen met zijn vrouw, die tot op heden actief is in de dressuur sport, runt hij in Sint-Michielsgestel de handelsstal, waar ze continu een breed aanbod hebben van paarden en pony’s op verschillende niveaus.